Ohjaileeko alkoholinkäyttösi tai jokin muu riippuvuus elämääsi ja toimintaasi? Ovatko voimasi loppumassa? Oletko kuilun partaalla?

Riippuvuuden hoito-ohjelma voi olla juuri sinua varten!

RIIPPUVUUDEN HOITO-OHJELMA

Toteutetaan yksilötapaamisina. Se sopii hyvin työssäkäyville tai opiskelijoille ja erityisen hyvin esim. yrittäjille tai vuorotyötä tekeville, joiden ei ole tarvetta / mahdollisuutta irrottautua työstään esim. intensiiviseen avohoitoon.

Riippuvuuden hoito-ohjelmaa toteutetaan Helsingissä Annankadulla, sekä Lahdessa Hämeenkadulla.

 

SISÄLTÖ
Hoito-ohjelman kesto on 20 tuntia. Tapaamiset toteutetaan 2 x 50min kerrallaan ja ne voidaan helposti kalenteroida asiakkaan toiveiden mukaan. Tapaamisia on, hoidon vaiheesta riippuen, 2-6 tuntia viikossa. Hoitoprosessi viedään läpi kokonaisuudessaan 4-6 viikon aikana.

Ensimmäisillä tapaamisilla toteutetaan perusteellinen arviointi ja muodostetaan yksilöllinen suunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa.

Hoito-ohjelmassa kösiteltäviä asioita ovat mm. riippuvuussairauden hyväksyminen, antatuminen ajatukselle kroonisesta riippuvuussairaudesta ja sen vaatimasta hoidosta, sekä aktiivinen hakeutuminen jatkuvan itsehoidon piiriin jo hoidon aikana mutta erityisesti sen jälkeen. Lisäksi voidaan soveltaa erilaisia valinnaisia ydinaiheita asiakkaan tarpeen mukaan. Näitä voivat olla häpeä, syllisyys, pelko, syvempi itsetutkistelu, sukupuu (riippuvuuden näkökulmasta), mahdollistaminen, ihmiset – paikat – tilanteet jne.

Hoidon hintaan kuuluu mahdollisuus perhetapaamiseen.

 

TÄLLÄ HETKELLÄ VOIN ALOITTAA UUSIA HOITO-OHJELMIA!

 

Yksilötyönä tehtävän riippuvuuden hoito-ohjelman hinta on 2300€.
Hoito voidaan maksaa myös useammassa erässä. Kysy eri maksuvaihtoehdoista!

Arviointitapaaminen 75min 120€

Soita tai tekstaa 045 1308799 tai laita viesti jouni@jounilehto.fi

Tai täytä allaoleva yhteydenottolomake ja kysy lisää!

3 + 6 =

SINÄKIN VOIT MUUTTAA ELÄMÄSI SUUNNAN!

RIIPPUVUUDEN HOITO-OHJELMAN KAUTTA SINULLE AVAUTUU AIVAN UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

  • Hyvään ja onnelliseen elämään ilman päihteitä

  • Iloon ja elämästä nauttimiseen ilman jatkuvaa ahdistusta

  • Parempaan työkykyyn

  • Parempaan työkykyyn ja jaksamiseen

  • Parempaan fyysiseen ja henkiseen kuntoon

  • Parempiin ihmissuhteisiin

  • Rennompaan elämään ilman tarpeettomia salaisuuksia ja jännitteitä

  • Laadukkaampaan yöuneen

JOUNI LEHTO

Jouni Lehto on riippuvuussairauksien eturivin asiantuntija ja kouluttaja, sekä kokenut päihdeterapeutti.

Jouni yritti pitkälle aikuisikään asti hallita jo nuorena syntyneitä vaikeita riippuvuuksiaan – huonolla menestyksellä. Perustavanlaatuisten oivallusten ja ennen kaikkea toisenlaisen toimimisen kautta alkoi Jounin oma toipuminen ja suuntaaminen kohti onnellista ja tasapainoista elämää, jota on jatkunut jo yli 17 vuoden ajan. Työssään Jouni käyttää erilaisia toimivia ammatillisia menetelmiä. Ennen kaikkea hänet tunnetaan intensiivisestä, inhimillisestä ja empaattisesta kyvystä suhtautua asiakkaisiinsa.

Jouni on auttanut yli 15 vuoden työuransa aikana satoja riippuvaisia, riippuvaisten läheisiä, sekä työyhteisöjä riippuvuuksista vapaaseen, luovaan ja hyvään elämään.

Jounin selkeä ja hyväksi todettu konsepti tehdä päihdetyötä voi auttaa myös sinua!

“Missioni on auttaa erilaisissa elämäntilanteissa ja elämänvaiheissa olevia ihmisiä, joiden arkea on riippuvuus päihteisiin ja sen seuraukset alkaneet haitata. Toipuminen on mahdollista!”

Jounin filosofiaa ja viitekehyksiä
Kolmesta asiasta suhtessa riippuvuuteen olen tullut näinä vuosina vakuuttuneeksi. Ensimmäinen on se, että jos jos asioille ei tee mitään, on edessä koko ajan jyrkkenevä alamäki joka ennemmin tai myöhemmin johtaa todella vakaviin seurauksiin. Toinen on, että yksin ei monikaan tämän asian kanssa pärjää. Eikä tarvitsekaan. Kolmas, se varsinainen ilosanoma on, että asialle oikeasti voi tehdä jotain! Ilon ja erilaisista, pienistä ja isoista asioista nauttimisen voi saada takaisin osaksi elämää.

Työskentelyäni ohjaa pitkä kokemus sosiaali- ja terveysalan asiakastyöstä, yhteisöllinen ajattelu, realiteettiterapia ja valinnan teoria, 12 askeleen toipumisohjelman ammtillinen soveltaminen sekä kokemus erilaisten mindfulness- tekniikoiden käytöstä. Realiteettiterapia on opetuksellinen ajattelutapa, jossa pyritään tutustumaan omiin uskomuksiin ja niitten vaikutukseen omiin valintoihin. Niitä tarkastelemalla saadaan uusia näkökulmia ja ennen kaikkea uusia ja toimivampia tapoja ja käyttäytymismalleja olla itsensä ja läheistensä kanssa.

Erityisosaamistani ja mielenkiintoni kohteita ovat erityisesti erilaiset riippuvuudet mutta myös ihmissuhteet, yhteisölliset ilmiöt ja erilaiset tietoista läsnäoloa lisäävät metodit.

Henkilökohtaista ”perstuntumaa” minulla on elämän nurjista, vähemmän miellyttävistäkin puolista. Toisaalta kosolti kokemusta on kertynyt myös selviämisestä ja toipumisesta: vaikeina ja toivottomanakin pitämistäni umpikujista ja niiden jälkeisestä toipumisesta ja tavallisesta elämästä.

Harrastuksiini kuuluu jokapäiväisen lukemisen ja kirjoittamisen lisäksi musiikki, sekä liikunta, jota olenkin alkanut yhdistää erilaiseen ammatilliseen osaamiseeni.